Ημερολόγιο Τσέπης 8,5x12,5cm

Ημερολόγιο Τσέπης (Ατζέντα), είναι μηνιαίο και περιέχει αναλυτικό Εορτολόγιο, Αναγνώσματα των Κυριακών και των μεγάλων εορτών εκάστου μηνός, Νηστείες, καθώς και αποφθέγματα Αγίων Πατέρων.

Το ημερολόγιο Τσέπης (ατζέντα) είναι όλο τετράχρωμο με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο και είναι αφιερωμένο στον ψυχικό και σωματικό πόνο.

Ένα πανανθρώπινο πρόβλημα που κτυπά όλες τις πόρτες, όλες τις ώρες αδιάκριτα, πλουσίων, φτωχών, νέων, ηλικιωμένων, μορφωμένων, αμόρφωτων.

Γιατί έγινε ο άνθρωπος ισόβιος οδοιπόρος του πόνου και των θλίψεων;

Σ' αυτό το διαχρονικό, αλλά και επίκαιρο πρόβλημα μάς δίνουν απαντήσεις οι Άγιοί μας, οι νεοφανείς Άγιοι, αλλά και οι Γεροντάδες μας.

Επίσης:

Διατίθεται ημερολόγιο τσέπης με τον Παρακλητικό Κανόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, Εβδομαδιαίο πλάνο, καθώς και σημειωματάριο.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εξωφύλλων ή δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό εξώφυλλο - εσωτερικό περιεχόμενο με τη βοήθεια του δημιουργικού τμήματός μας.

atzenta esoteriko

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Διαστάσεις: 8,5x12,5cm
  • Σελίδες: 80 (προσαρμόστε το και στις ανάγκες σας
  • Χαρτί Εξωφύλλου: 300gr Velvet πλαστικοποιημένο
  • Χαρτί Εσωτερικών Σελίδων: 135gr Velvet
  • Βιβλιοδεσία: Κολλητό
επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι

Που θα μας Βρείτε...

Αθηνά Α.Ε.
Διεύθ.: Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Χαλάνδρι 15231, Ελλάδα
Τηλ.: 210-32.14.318, 210-32.51.788
Fax: 210-32.14.317
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.athina-sa.gr

Νέα Συλλογή Ημερολογίων

new2021