Σχεδιασμός - Παραγωγή Εντύπων, Περιοδικών & Εφημερίδων

Η πολυετής εμπειρία της Εταιρείας στον σχεδιασμό και παραγωγή εντύπων, ξεκινά από το 1975, όταν στην αγορά επικρατούσε το «κλισέ» και η χρήση των μεταλλικών στοιχείων. Κόντρα στο ρεύμα εκείνης της εποχής και η διαρκής αναζήτηση της ποιότητας, οδήγησε την Εταιρεία στην εισαγωγή από την Αμερική της μηχανής φωτοστοιχειοθεσίας Compugraphic Power 5, που ήταν ο προκάτοχος του Personal Computer που χρησιμοποιούμε σήμερα, και που είχε την δυνατότητα παραγωγής film online για τα γραμμικά στοιχεία, ενώ για τα γραφικά χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφικές μηχανές μεγάλου format.

Έτσι επιτεύχθηκε η καθετοποίηση της Εταιρείας στην παραγωγή του εντύπου, ξεκινώντας από το χειρόγραφο και την φωτογραφία και φθάνοντας στην τελική του μορφή, με την μέγιστη δυνατή ποιότητα.
Σήμερα επιτυγχάνουμε το ίδιο αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο, με την χρήση του CTP (Computer to plate) και μηχανές Offset τελευταίας τεχνολογίας.

Δείτε μερικά δείγματα

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι

Που θα μας Βρείτε...

Αθηνά Α.Ε.
Διεύθ.: Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Χαλάνδρι 15231, Ελλάδα
Τηλ.: 210-32.14.318, 210-32.51.788
Fax: 210-32.14.317
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.athina-sa.gr

Νέα Συλλογή Ημερολογίων

new2021